Ξεχάσατε τον Κωδικό σας;

Παρακαλώ, εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του λογαριασμού σας. Θα σας αποσταλεί μια κλείδα επαλήθευσης. Αφού λάβετε την κλείδα, θα μπορέσετε να επιλέξετε έναν καινούριο κωδικό πρόσβασης για το λογαριασμό σας.

Find the Best Web Hosting which offers reliable service and top quality support

Facebook Marketing

Το facebook χρησιμεύει στο να καλλιεργήσετε τις σχέσεις με την πιθανή πελατεία σας, να αναπτύξετε το γνωστό δόγμα "know, like, trust" και να δημιουργήσετε την λεγόμενη "word-of-mouth" κίνηση που λογικά θα οδηγήσει στις επιθυμητές πωλήσεις.


Είναι ένα άριστο εργαλείο για να προβάλετε την αξιοπιστία σας και τα προτερήματά σας. Εκθέτοντας το brand σας μαθαίνετε από πρώτο χέρι τι πιστεύει ο κόσμος για εσάς και την επιχείρησή σας και τι επιπλέον θα ήθελε.

 

Google AdWords

Είναι η υπηρεσία που μας επιτρέπει να δημιουργούμε τις διαφημίσεις που εμφανίζονται στο πλάι των αποτελεσμάτων του google. Οι διαφημίσεις αυτές περιλαμβάνουν λέξεις-κλειδιά σχετικές με το αντικείμενο της επιχείρησής σας.

 

Search Engine Optimization

Το SEO περιλαμβάνει τεχνικές που αφορούν την καλύτερη κατασκευή και παραμετροποίηση της σελίδας ώστε η αυτόματες διαδικασίες τις οποίες χρησιμοποιούν οι μηχανές αναζήτησης για να κατατάξουν την σελίδα σας να μπορούν να αντιληφθούν καλύτερα το θεματικό περιεχόμενο αλλά και την σπουδαιότητα της σελίδας σας.


Περιλαμβάνει επίσης διαδικασίες και τεχνικές εκτός της ιστοσελίδας σας.
Απώτερος σκοπός του SEO είναι φυσικά η αύξηση της κίνησης της σελίδας σας, μέσω επισκέψεων που βασίζονται στις μηχανές αναζήτησης. Δηλαδή επισκέψεων που είναι σχετικές με το περιεχόμενο της σελίδας σας και άρα πιο αποδοτικές